BDO

The passionate revision firm BDO contacted Semrén & Månsson when they wanted a new interior concept to match their offer as a social, positive and driven partner for their clients.

The visitor is led from the entrance to the reception and lounge area. Adjacent, a large conference room is located, through which a smaller open-plan office can be glimpsed. Small tables and pendant lights in the staffroom gives a café atmosphere, which invites for a small chat and a cup of coffee with the clients.

The interior has an abstract appearance which radiates a simple yet honest context. The cool color scheme in blue, grey and turquoise is complemented with warm features such as wood and playful details. A woven carpet runs through the premises and emphasizes a sense of space and creates a comfortable sound environment.

 

Address
Borgåsliden, Kungsbacka
Gross area
800 m²
Year
2014
Contractor
BDO AB
Product sheet